Ochrana osobních údajů

Vážíme si ochrany soukromí a vaše osobní údaje zpracováváme pouze s vaším souhlasem.
 
1. CMS - Conclusive Method of Solution, s.r.o., U Přehrady 2085/65, Mšeno nad Nisou, 466 02 Jablonec nad Nisou Identifikační číslo: 25424700, CMS – Service, s.r.o., U Přehrady 2085/65, Mšeno nad Nisou, 46602 Jablonec nad Nisou, Identifikační číslo: 22796614, CMS – TOP s.r.o., U Přehrady 2085/65, Mšeno nad Nisou, 46602 Jablonec nad Nisou, Identifikační číslo: 22800433 (dále jen CMS – Security). zpracovává osobní údaje v souladu s ustanovením podle čl. 26 Nařízení, v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
Jméno a příjmení
e-mailovou adresu
telefon
text zprávy

2. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Správce zpracovává na tomto webu cookies potřebné fungování webu a analytiku. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou CMS – Security zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a CMS – Security, nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
​​
3. Zpracování osobních údajů je prováděno CMS - Security, tedy správcem osobních údajů, případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací jako je například WIX - systém na tvorbu webových stránek (EU VAT ID - EU442008451)
​​
4. Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Vyžádat si informaci jaké osobní údaje o vás zpracováváme, požádat o opravu nebo kompletní výmaz můžete na centrala@cms-security.cz nebo na telefonním čísle +420 483 333 888.

Děkujeme!
 
CMS - Security

CMS - Security

Bezpečnostní agentura, která se postará komplexně o vše okolo ochrany majetku a osob.

Nabízíme i montáž a servis veškerých slaboproudých systémů. Obraťte se na nás!

Kontaktní informace

 

      centrala@cms-security.cz

      +420 483 333 888

      Kontaktní formulář